Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Med en jura-eksamen og en advokatbestalling i baglommen har du et utal af karrieremuligheder foran dig.

23-08-2018
Hent inspiration til din karrierevej

Med en jura-eksamen og en advokatbestalling i baglommen har du et utal af karrieremuligheder foran dig.

 

Foretrækker du at blive i advokatbranchen, men har du svært ved at finde den rette vej videre i din karriere som advokat? 

 

Har du eftermiddagen fri i kalenderen den 25. januar, har du mulighed for at høre Paul Mollerup, adm. direktør i Danske Advokater, fortælle om de forskellige faktorer, man som advokat skal tage stilling til. Han orienterer også om, hvad du særligt skal være opmærksom på, hvis du står med overvejelser om at gå partnervejen – eller ikke at gå partnervejen. Hvad er ”overskudsdelingsmodeller”, og hvordan kommer man overhovedet med ombord?

 

Denne eftermiddag møder du også advokat og partner Anne Kjærhus Mortensen og advokat og associeret partner Kira Kolby Christensen, som begge har begge gjort sig tanker om at være henholdsvis ansat og partner. De fortæller om baggrunden for deres foreløbige valg og hvilke overvejelser, de har gjort sig i forhold til karrierevej.

Læs mere her

lpe
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Linda Pedersen
Linda Pedersen | Koordinator | T: +45 33 43 70 25 | E: lpe@danskeadvokater.dk


Kontakt

Linda Pedersen er koordinator på de dele af privatretten, der knytter sig til kurser inden for person-, familie- og arveret samt dødsboer og generationsskifter.

 

Hun har ansvaret for Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater og  de dertilhørende fagudvalg.

 

Endvidere har hun specialkompetence inden for drift af advokatvirksomked, dvs. ledelse, forretningsudvikling, etik, kommunikation og sprog.

Læs mere…

Kontakt Linda Pedersen på tlf.

33 43 70 25