Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advokatbranchens nye kursus- og mødecenter, Valencia, har ikke bare fået flot omtale i de danske medier. Nu har anerkendte internationale arkitekturmedier også sat fokus på den danske advokatbranches nye hjem, der er opført af Dreyers Fond og tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter. Se den internationale omtale her:

17-02-2015
Valencia får international omtale

Advokatbranchens nye kursus- og mødecenter, Valencia, har ikke bare fået flot omtale i de danske medier. Nu har anerkendte internationale arkitekturmedier også sat fokus på den danske advokatbranches nye hjem, der er opført af Dreyers Fond og tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

 

Se den internationale omtale her:

 

Archdaily

Domus

Dezeen

 

Du har også mulighed for selv at opleve Valencia – enten ved at deltage i et af Danske Advokaters mange kurser og arrangementer, eller ved at leje lokalerne til et fagligt arrangement. Du er også altid velkommen til at kigge forbi og få en lille rundvisning af en medarbejder i Danske Advokaters sekretariat.
 

Vi glæder os til at se dig!

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk

Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19