Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


19-06-2009
Nyhedsmagasin: Topadvokatens pikante bøde

Berlingske Nyhedsmagasin omtalte sagen, hvor advokat og partner i Bech-Bruun, N.E. Nielsen, har fået en bøde på 75.000 kr. i Advokatnævnet. I artiklen citeredes administrerende direktør i Danske Advokater, Frank Jensen, for følgende synspunkter: " Det er en alvorlig sag, ligesom kendelsen er ganske alvorlig, og bøden er i den øvre ende. Men der er ikke tale om en endelig afgørelse. Den kan stadig ankes, så jeg kan ikke gå nærmere ind i den konkrete sag." Han fortsatte: " Vi er som brancheforening meget interesseret i, at der er et højt etisk niveau i branchen. Det gælder for vores medlemsvirksomheder, og at den enkelte advokat lever op til de etiske regler. Men selve sagens afgørelse giver os ikke anledning til at rejse en ny debat om, hvorvidt niveauet er for højt eller lavt."

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19