Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


22-06-2009
Berlingske: Advokathuse mister image

Berlingske Tidende omtalte i en historie på forsiden af Business-tillægget Danske Advokaters omdømmeanalyse. Analysen kortlægger de store - og en række af de større og mere kendte - danske advokatvirksomheders image blandt mere end 1000 jurastuderende. Undersøgelsen viste, at Bruun Hjejle og Sirius har vundet frem bl.a. på bekostning af fire af de fem største. Advokat Ulrikke W. Krogbeck, Danske Advokater, der er ansvarlig for omdømmeanalysen, kommenterer resultatet. ”Det handler i høj grad om at gøre sig bemærket, og Bruun Hjejle har været dygtige til at markere sig de rette steder siden fusionen ved årsskiftet. De har haft en stor annoncekampagne, og de gør også meget for at gøre sig bemærket hos de studerende,” siger Ulrikke W. Krogbeck i artiklen.
 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19