Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


01-04-2011
Børsen: Advokater skærper kampen mod revisorer

Executive-sektionen af Børsen interviewede Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, og direktør Paul Mollerup. Det centrale i den historie, Børsen bragte, var, at Danske Advokater råber vagt i gevær over for, at de store revisions- og konsulenthuse er lige lovlig meget på jagt efter traditionelle advokatdiscipliner. Det rejser en række retssikkerhedsmæssige problemer, mener Danske Advokater.

”Når det er hårde tider, er der flere brancher, der begynder at interessere sig for vores hovedkompetencer. Brancheglidning er et stort område for os,” sagde Lars Svenning Andersen til Børsen.

”Revisorerne udvider deres konsulentydelser. Man søger ikke jurister, men advokater. Man tegner et billede af, at nu kan revisorer også drive advokatvirksomhed. Det er en tendens, vi har set i de store revisionshuse. Nu markedsfører revisorerne sig inden for ansættelsesret, selskabsret og også generel erhvervsret. Det er skidt på mange måder,” tilføjede Lars Svenning Andersen.

Paul Mollerup fastslog, at revisorer, der er offentlighedens kontrollant af virksomhederne, ikke samtidig kan kalde sig uafhængig.

 


 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19