Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


28-10-2013
Lars Svenning Andersen ny formand for Red BarnetI weekenden blev Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, valgt til ny landsformand for Red Barnet. Lars Svenning Andersen indtrådte sidste år i Red Barnets bestyrelse og afløser nu Anita Bay Bundegaard som formand.


Red Barnets generalsekretær, Mimi Jakobsen, siger i forbindelse med udnævnelsen: ”Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at finde en formand med så stærk en baggrund og solidt et netværk. Desuden kender jeg Lars som et varmt og begavet menneske, der brænder for børns rettigheder. Så vi er virkelig glade hos Red Barnet i dag.”

Selv udtaler Lars Svenning Andersen:
”Jeg er ambitiøs på organisationens vegne. Jeg mener, vi skal udvide netværket af lokalforeninger, så vi kan være til stede i alle landets kommuner. Det er nødvendigt for, at vi kan nå ud til flere børn og udbrede kendskabet til børns rettigheder endnu mere. Og det tror jeg på, at vi kan.”

Danske Advokater ønsker naturligvis Lars Svenning Andersen tillykke med valget og de nye opgaver, han får i den forbindelse.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19