Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


20-05-2014
Branche på bagkant af krisen

Berlingske skriver den 20. maj, at efter stor omsætningsvækst det seneste årti er advokatbranchen nu ramt af et dyk. Men det var ventet, og branchen er sund nok, forsikrer advokaternes organisation.

 

”Advokatbranchen har klaret sig godt gennem krisen som helhed. At vi får de største omsætningspåvirkninger på bagkanten af krisen er faktisk ikke overraskende. Forskellige brancher bliver ramt på forskellige tidspunkter i en krise, og advokatbranchen kommer altså til sidst”, siger Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, blandt andet i artiklen.

 

Han påpeger også, at: ”Vi har haft en god produktivitetsudvikling de seneste 10-12 år. Udviklingen har været bedre end i andre private serviceerhverv, og nu er vi oppe på en produktivitet per medarbejder på knap en million kroner”.

 

Du kan læse hele historien på www.business.dk

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19