Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


02-06-2014
Mød Danske Advokater på Folkemødet

Danske Advokater deltager i en række debatter og arrangementer på årets Folkemøde på Bornholm. Du kan blandt andet møde os til flg. arrangementer:

 

Unge og gæld

Danske Advokater har et debatarrangement i samarbejde med Finansrådet, hvor temaet er ”Unge og gæld”. Her kan du møde advokat Allan Ohms, der er bestyrelsesmedlem i Danske Advokater. Han skal diskutere temaet sammen med Louise Mogensen, vicedirektør i Finansrådet, Majbrit Berlau, formand for Socialrådgiverforeningen og Jakob L Ruggaard, der er formand for Danske Studerendes Fællesråd.

Tid: Torsdag den 12. juni kl. 16:00 - 17:00.

Sted: Kæmpestranden, "Finansteltet, S49".

 

Succesfuld medlemsorganisation

Danske Advokater deltager i STABERG relations’ debatmøde om succesfuld medlemsorganisation. Her kan du møde Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, der sammen med Henry Jespersen, Centerleder, Bornholms Landbrug, Troels Boring, Formand, Efterskoleforeningen, Villy Dyhr, Forbundssekretær, HK og Helle Staberg, Rådgiver & Facilitator, STABERG relations, vil give bud på, hvordan en succesfuld medlemsorganisation sikres.

Tid: Fredag den 13. juni kl. 08.45 – 09.45

Sted: Kernehuset 1. sal.

 

God regeringsførelse

Danske Advokater deltager i Dansk Erhvervs arrangement om god regeringsførelse. Her vil Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup, diskutere emnet med Bertel Haarder, MF, Venstre, Trine Bramsen, retsordfører for Socialdemokraterne og Jens Klarskov, der er adm. direktør i Dansk Erhverv.

Tid: Lørdag den 14. juni kl. 09.00-10.00.
Sted: Allinge Havn – Ydermolen.

Dansk Erhverv, Y2.


Retssikkerhed i offentlige kommissioner

Her kan du møde Danske Advokaters formand, Lars Svenning Andersen, der er bisidder for tidligere departementschef i Skatteministeriet, Peter Loft, i den såkaldte skattekommission. På mødet vil både Lars Svenning Andersen og Peter Loft fortælle om deres oplevelser i forbindelse med skattekommissionens arbejde og diskutere spørgsmålet om retssikkerhed i offentlige kommissioner. Danske Advokater og Djøf er værter ved arrangementet.

Tid: Lørdag den 14. juni kl. 10.00 - 11.00.

Sted: Sverigesvejs mødetelt / Allinge centrum.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19