Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advokatbranchen indtager en 9. plads - lige foran revisionsbranchen - i en ny imageanalyse af 25 brancher, foretaget af Berlingske Business Magasin, som for første gang har opgjort sin årlige imageanalyse på brancheniveau. På listen over de danske virksomheder, der har opnået de største stigninger i imagemålingen, finder man advokatvirksomheden Bech-Bruun. Også Gorrissen Federspiel går flot frem. 3.805 erhvervsledere har deltaget i undersøgelsen. Du kan læse mere i Berlingske Business Magasin, juni 2015 ”GULD IMAGE 2015”.

26-05-2015
Flot placering til branchen i imagemåling

Advokatbranchen indtager en 9. plads - lige foran revisionsbranchen - i en ny imageanalyse af 25 brancher, foretaget af Berlingske Business Magasin, som for første gang har opgjort sin årlige imageanalyse på brancheniveau. På listen over de danske virksomheder, der har opnået de største stigninger i imagemålingen, finder man advokatvirksomheden Bech-Bruun. Også Gorrissen Federspiel går flot frem.  3.805 erhvervsledere har deltaget i undersøgelsen.

Du kan læse mere i Berlingske Business Magasin, juni 2015 ”GULD IMAGE 2015”.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19