Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den walisiske regering har bestilt en analyse, der skal sætte fokus på markedet for juridiske ydelser. Formålet med analysen er at undersøge mulighederne for at øge investerings- og beskæftigelsesniveauet i sektoren. Regeringen erkender, at den juridiske sektor gennemgår en væsentlig forandring efter seneste lovgivning (indførelsen af ABS). Derfor står branchen over for nye udfordringer.

27-05-2015
Den walisiske regering sætter igen fokus på den juridiske sektor

Den walisiske regering har bestilt en analyse, der skal sætte fokus på markedet for juridiske ydelser. Formålet med analysen er at undersøge mulighederne for at øge investerings- og beskæftigelsesniveauet i sektoren.

 

Regeringen erkender, at den juridiske sektor gennemgår en væsentlig forandring efter seneste lovgivning (indførelsen af ABS). Derfor står branchen over for nye udfordringer.

 

Juridiske tjenesteydelser er blevet identificeret som et centralt element i den walisiske økonomi med et stort vækstpotentiale. Omkring 3.800 advokater praktiserer i omkring 500 virksomheder i Wales. Derfor er det vigtig, at de fortsat er vækstskabende og konkurrencedygtige.

Læs mere her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19