Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Advojob er advokatbranchens jobportal og fremadrettet kan medlemsvirksomheder opslå studenterjobs til en helt særlig medlemspris på 500 kr. ekskl. moms pr. jobannonce. De studerende kender Advojob via studentersektionen Jurafabrikken og universiteternes karrieremesser.

29-01-2016
Særpris på stillingsopslag for studerende

Advojob er advokatbranchens jobportal og fremadrettet kan medlemsvirksomheder opslå studenterjobs til en helt særlig medlemspris på 500 kr. ekskl. moms. pr. jobannonce. De studerende kender Advojob via studentersektionen Jurafabrikken og universiteternes karrieremesser.

 

Det er også muligt på Advojob at finde de studerendes CV’er – for hver måned lægges 50 nye CV’er op med personer, der specifikt søger et arbejde i advokatbranchen. Advojob har 30.000 besøgende om måneden og giver branchen mulighed for, hurtigt og nemt, at få og finde de helt rigtige kandidater. Kom ind på Advojob her  

 

”Vi slår altid ledige stillinger op på Advojob, da det er herfra, vi får størst respons.”

Charlotte Møller Refsgård, økonomi- og administrationschef,
Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13