Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Magasinet for Danmarks Domstole, ”Retten Rundt”, sætter i november-udgaven fokus på lanceringen af sagsportalen www.minretssag.dk, hvor borgere og virksomheder kan anlægge og følge behandlingen af civile sager. I temaet medvirker også Danske Advokaters digitaliseringschef, Steen Hermansen.

25-11-2016
Tema om digitalisering af civile sager

Magasinet for Danmarks Domstole, ”Retten Rundt”, sætter i november-udgaven fokus på lanceringen af sagsportalen www.minretssag.dk, hvor borgere og virksomheder kan anlægge og følge behandlingen af civile sager. I temaet medvirker også Danske Advokaters digitaliseringschef, Steen Hermansen. Læs Retten Rundt nr. 24 her

 

Du kan også læse interviews med advokat Mikkel Juul Holm, INTERLEX Advokater, og advokat og partner Tim Haarbo, LRP, som har været blandt de første brugere på den nye portal.

 

En ensartet ramme

”For den enkelte borger eller virksomhed og for de professionelle brugere som advokater og inkassobureauer vil en ensartet ramme i form af sagsportalen vise, hvad der forventes af dem. Samtidig er skiftet til en tidssvarende kommunikation også en god hjælp i deres hverdag,” udtaler dommer Elisabet Michelsen, der sammen med Danske Advokaters digitaliseringschef, Steen Hermansen, også er underviser på en række kurser om den nye sagsportal.

Du kan se vores aktuelle kurser om den digitale retsproces her

 

Vil du vide mere om digitalisering af de civile sager, har vi samlet det meste her.

 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21