Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokater ønsker Søren Pape Poulsen et stort tillykke med posten som justitsminister. Vi ser frem til et godt samarbejde.

28-11-2016
Tillykke til den nye justitsminister

Danske Advokater ønsker Søren Pape Poulsen et stort tillykke med posten som justitsminister. Vi ser frem til et godt samarbejde.

 

I regeringsgrundlaget står der, at borgernes og virksomhedernes retssikkerhed skal forbedres, og at forholdet mellem borger og stat skal være båret af grundlæggende retssikkerhedsprincipper, fairness og ordentlighed.

 

Vi ser frem til en god og konstruktiv dialog med den nye justitsminister om at gøre denne fine og vigtige ambition til virkelighed. Danske Advokater har nemlig i en årrække arbejdet på at sikre bedre retssikkerhed for borgere og virksomheder, bl.a. i mødet med det offentlige.

Læs regeringsgrundlaget her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19