Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Ny rapport fra Universum viser, at flere unge advokater forlader de traditionelle advokathuse og søger mod erhvervslivets egne juridiske afdelinger. I branchen arbejder man med flere tiltag, der skal imødekomme de unges ønsker. Det skriver K-News den 23/10

24-10-2017
Fleksibilitet og frihed skal holde på de unge advokater

Ny rapport fra Universum viser, at flere unge advokater forlader de traditionelle advokathuse og søger mod erhvervslivets egne juridiske afdelinger. I branchen arbejder man med flere tiltag, der skal imødekomme de unges ønsker. Det skriver K-News den 23/10. I artiklen udtaler Danske Advokaters adm. direktør, Paul Mollerup, bl.a.: ” Der er klart brug for at sikre alternative karriereveje, hvilket de unge også efterspørger. Derfor er det også meget positivt, at flere advokathuse er begyndt at lave forløb for de unge i forskellige retninger."

Læs hele artiklen her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19