Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Robotterne har indtaget den juridiske verden - og alle, der beskæftiger sig med jura, bliver nødt til at forholde sig til den nye teknologi.

11-03-2019
Tør du lade robotter løse juridiske opgaver - tør du lade være?

Robotterne har indtaget den juridiske verden - og alle, der beskæftiger sig med jura, bliver nødt til at forholde sig til den nye teknologi.

 

Advokat og partner i Plesner Niels Chr. Ellegaard, som også er medlem af Danske Advokaters fagudvalg for IT-ret, ser nærmere på dette højaktuelle emne i sin bog "Robots Entering the Legal Profession”.

 

Bogen diskuterer både de strategiske, praktiske, etiske og kommercielle spørgsmål relateret til brugen af legaltech. Baseret på disse overvejelser kommer bogen med en række bud på hvor meget af vores juridiske arbejde, vi kan overlade til robotter.

Læs og hør mere om bogen her

 

Mangler du viden om legaltech?

Så kan du altid læse om de forskellige teknologier og muligheder for branchen i Danske Advokaters legaltech univers.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19