Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


09-08-2022
Compliancedag 2022 – se det fulde program

Har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du stadig nå det til kun kr. 1.995,-

 

Vi kan nu præsentere det komplette program til en spændende Compliancedag hos Danske Advokater med otte aktuelle og relevante indlæg med bred fokus på alt det, der kan give dig indsigt og nyttig viden om relevante emner til driften af advokatforretningen i 2022.

 

Indlæggene er relevante for advokatvirksomheder i alle størrelser, og konferencen er for alle complianceansvarlige og andre, der er interesseret i advokatvirksomhedens drift. Compliancedag 2022 er med andre ord både for dig, der arbejder med compliance i dagligdagen og for dig, der generelt er udfordret med at have overblik og indsigt i de mange krav, der er til compliance i dag.

 

Indlæg på Compliancedag 2022 den 24. august:

  • Intern organisering af compliance og governance v/Birgitte Toxværd, advokat og partner, og Julie Gyldenløve Skovborg, Compliance Manager hos Horten Advokatpartnerselskab
  • Advokatrådets reviderede hvidvaskvejledning v/ Christian Bruselius Beck, chefkonsulent og Alexandra Bozic, specialkonsulent hos Advokatsamfundet
  • Bliv praktisk forberedt på det hvidvaskspecifikke tilsyn v/Christina Helbro, CPO Chief Protection Officer hos Kromann Reumert
  • Arbejdet mod sexisme og seksuelle krænkelser v/Jacob Goldschmidt, partner og advokat hos SIRIUS advokater
  • Sådan organiserer du GDPR-arbejdet v/Jacob Høedt Larsen, partner i Wired Relations og redaktør af Privacy League
  • Aktuelle GDPR afgørelsers betydning for os v/Karsten Holt, advokat og partner hos Advodan Holbæk
  • De aktuelle udfordringer ved brug af Cloud-tjenester v/Michael Hopp, advokat og partner hos Plesner
  • IT-kriminelles angreb på virksomheder og hvorfor rettidig parathed og erkendelse er fundamental v/Nicolai Larsen, specialkonsulent hos NC3 ved National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).

 

Compliance medlemsfordele

Ud over de otte indlæg kan du i pauserne få en snak med flere forskellige samarbejdspartnere på medlemsfordele inden for compliance, der står parat til en uforpligtende snak og vidensdeling:

BIQ                           
Creditro                      
Lexoforms                   
NewBanking               
Penneo KYC                

 

Konferencen er forhåndsgodkendt til 5 kursuslektioner.

Konferencen er kun for advokater og ansatte i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater, eller personer, der har et servicemedlemskab. Da vi har et begrænset antal pladser, er det tilmelding efter først til mølle-princippet. Mange deltagere har allerede tilmeldt sig, men der er fortsat ledige pladser.

Se detaljeret beskrivelse af programmet og tilmeld dig her 

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21