Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


23-01-2023
Se vores handlingsplan for 2023

I Danske Advokater motiveres vi af ønsket om hver dag at give medlemmerne værdi og en god service. Det gælder uanset, om vi arbejder med at forbedre vilkårene for at drive advokatvirksomhed i Danmark, skaffe branchespecifikke tilbud på forsikringer og digitale løsninger, ”blive hørt” på Christiansborg, eller få vores gæster til at føle sig velkomne på et kursus eller et møde i ”Valencia”. Det fælles engagement med medlemmerne har ikke alene som mål, at vi sammen skaber en bedre advokatbranche, men skal også medvirke til, at vi gør en positiv forskel for samfundet.

 

Udover at sikre ordentlige rammevilkår og stå vagt om advokaters uafhængighed vil vi intensivere kampen for en bedre retssikkerhed – både på Christiansborg og i medierne. Samtidig ønsker vi at øge omverdenens kendskab til branchens samfundsaftryk og styrke vores samfundsbidrag. Vi vil derudover have et stærkt fokus på de små og mellemstore medlemsvirksomheder med en række tilbud og initiativer, ligesom vi vil arbejde for, at branchen – også i fremtiden er en attraktiv branche at være og blive i.

Se handlingsplanen for 2023 her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19