Velkommen   (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den danske del af MAQS Law Firm har pr. 1. januar skiftet navn til NJORD. Årsagen er, at MAQS Law Firm i Danmark og Sverige er blevet enige om at dele virksomheden i to. Fra 1. januar 2015 vil MAQS-navnet kun omfatte den svenske del af virksomheden, mens den danske del fortsætter under navnet NJORD sammen med de tre baltiske kontorer. Nordisk og global Opdelingen skyldes, at den svenske og den danske del af ledelsen har forskellige holdninger til den fremtidige strategi. Svenskerne har valgt at koncentrere sig om en rent national, svensk strategi, mens den danske del af virksomheden fastholder den hidtidige – og succesfulde – nordiske strategi, hvor man rådgiver og servicerer klienter i alle de nordiske og baltiske lande. Cirka halvdelen af NJORD’s forretning stammer fra internationale koncerner.

26-01-2015
MAQS bliver til NJORD

Den danske del af MAQS Law Firm har pr. 1. januar skiftet navn til NJORD. Årsagen er, at MAQS Law Firm i Danmark og Sverige er blevet enige om at dele virksomheden i to. Fra 1. januar 2015 vil MAQS-navnet kun omfatte den svenske del af virksomheden, mens den danske del fortsætter under navnet NJORD sammen med de tre baltiske kontorer.

 

Nordisk og global

Opdelingen skyldes, at den svenske og den danske del af ledelsen har forskellige holdninger til den fremtidige strategi. Svenskerne har valgt at koncentrere sig om en rent national, svensk strategi, mens den danske del af virksomheden fastholder den hidtidige – og succesfulde – nordiske strategi, hvor man rådgiver og servicerer klienter i alle de nordiske og baltiske lande. Cirka halvdelen af NJORD’s forretning stammer fra internationale koncerner.

 

Business as usual

NJORD vil fortsat løse opgaver i Sverige – efter behov med assistance fra nye eller eksisterende svenske samarbejdspartnere, på samme måde som NJORD løser opgaver i de øvrige nordiske lande. ”Vi vil således også fremover fungere som gateway til hele det nordiske og baltiske marked. Stadig flere af vore globale klienter efterlyser en sådan løsning,” siger managing partner Lars Lokdam fra NJORD.

 

Han oplyser, at navneændringen ikke får nogen betydning for virksomhedens klienter, og at den danske organisation fortsætter uændret.

NJORD har 160 medarbejdere på de to danske kontorer i Aarhus og København og yderligere cirka 50 medarbejdere på kontorerne i Riga, Tallinn og Vilnius.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk

Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19