Velkommen  (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Skatteministeren fremsatte den 5. oktober lovforslag nr. L 27, hvor det blev foreslået at ophæve fondes adgang til fradrag for ikke-almennyttige uddelinger

09-05-2017
Nye regler om fondes adgang til fradrag for ikke-almennyttige uddelinger

Skatteministeren fremsatte den 5. oktober lovforslag nr. L 27, hvor det blev foreslået at ophæve fondes adgang til fradrag for ikke-almennyttige uddelinger.

 

Baggrunden for lovforslaget var en dom fra EU-Domstolen, der drejede sig om en østrigsk fond. Lovforslaget blev vedtaget den 9. maj 2017, men i forhold til det fremsatte lovforslag er der foretaget en række ændringer, herunder er virkningsbestemmelsen modificeret, således at fonde i indeværende indkomstår i et vist omfang kan foretage fradrag for ikke-almennyttige uddelinger foretaget efter 5. oktober 2016.

 

Hør mere om de nye regler på Danske Advokaters kursus om fonde, der afholdes 7. juni 2017 i København

pha
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Peter Hansen
Peter Hansen | Juridisk konsulent | T: +45 33 43 70 14 | E: pha@danskeadvokater.dk

Kontakt

Peter Hansen er juridisk konsulent inden for erhverv og skat, dvs. ansvarlig for kurser og uddannelser inden for selskabsret, bestyrelsesforhold, skatter og afgifter, finansiering og økonomi.

 

Peter indgår i et team med Helle Bisgaard på disse områder.

 

Peter er juridisk konsulent for Danmarks Skatteadvokater og Danske Bestyrelsesadvokater, og han deltager som juridisk-faglig sekretær på en række fagudvalgsmøder. Han bistår en bred vifte af fagudvalg med branchepolitisk arbejde og ved udarbejdelse af høringssvar m.v.

Læs mere…

Kontakt Peter Hansen på tlf.

33 43 70 14