Velkommen   (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

En ny betænkning beskriver nu, hvordan nye regler fra EU om persondata kommer til at påvirke dansk lovgivning. Danske Advokater forventer hen over året at udarbejde guides til vores medlemmer gående på, hvad de nye regler kan komme til at betyde for branchen, og hvad man bør være opmærksom på. Den første forventes at udkomme med en temanyhedsmail inden sommerferien. Danske Advokater udbyder allerede nu en række kurser om temaet, så du kan blive klar til den nye dagsorden. Regeringen vil til efteråret fremsætte et forslag til en ny persondatalov på baggrund af betænkningen. Herudover vil der i den kommende tid blive udsendt en række vejledninger om forståelsen af forordningen.

29-05-2017
Ny betænkning om databeskyttelsesforordningen

En ny betænkning beskriver nu, hvordan nye regler fra EU om persondata kommer til at påvirke dansk lovgivning. Danske Advokater forventer hen over året at udarbejde guides til vores medlemmer gående på, hvad de nye regler kan komme til at betyde for branchen, og hvad man bør være opmærksom på. Den første forventes at udkomme med en temanyhedsmail inden sommerferien.

 

Danske Advokater udbyder allerede nu en række kurser om temaet, så du kan blive klar til den nye dagsorden. Regeringen vil til efteråret fremsætte et forslag til en ny persondatalov på baggrund af betænkningen. Herudover vil der i den kommende tid blive udsendt en række vejledninger om forståelsen af forordningen.

 

Se kursustilbud her

Læs den nye betænkning her

hhk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Helle Hübertz Krogsøe
Helle Hübertz Krogsøe | Vicedirektør | T: +45 33 43 70 12 | E: hhk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Helle er vores vicedirektør og er ansvarlig for de fagpolitiske brancheinitiativer.

 

Helle kender det politiske spil efter en lang karriere i Justitsministeriet. Hun arbejder i det daglige tæt sammen med vores fagudvalg og de mange eksterne samarbejdspartnere – både offentlige og private.

 

Som retschef er Helle vores garant for, at det bliver de holdbare juridiske løsninger, der ser dagens lys.

Læs mere…

Kontakt Helle Hübertz Krogsøe på tlf.

33 43 70 12