Velkommen  (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Nye teknologier er en af de vigtigste nøgler til innovation og udvikling i advokatbranchen. Men hvad er der derude?

21-06-2017
Viden: Hvad er legaltech?

Nye teknologier er en af de vigtigste nøgler til innovation og udvikling i advokatbranchen. Men hvad er der derude? Få hoved og hale på de nye teknologier fra kunstig intelligens til chatbots, crowdsourcing og blockchains – og hør hvordan de kan bruges i advokatbranchen. Danske Advokaters LegalTech-arbejdsgruppe har samlet en masse viden og inspiration om emnet. Se de mange små info-film og power-point præsentationer og få helt styr på, hvad legaltech dækker over.

Se materialet her.

 

Er det lidt overvældende?

Så har du mulighed for at få materialet præsenteret på fagdagene i september i Horsens eller København under overskriften ”Robotadvokaterne kommer”.

Tilmeld dig fagdagen her.

 

Husk også, at Danske Advokater laver et såkaldt Hackathon den 15/9, hvor vi samler IT-udviklere og advokater for at finde nye smarte løsninger til advokatbranchen.

Du kan også deltage.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for direktions-sekretariatet | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13