Velkommen  (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Virksomhedsjurister og Danske Advokater gentager succesen og afholder igen fælleskonference om samspillet mellem in house jurister og eksterne advokater

10-08-2017
Fælleskonference om samspillet mellem in house jurister og eksterne advokater

   

Danske Virksomhedsjurister og Danske Advokater gentager succesen og afholder igen fælleskonference om samspillet mellem in house jurister og eksterne advokater.

 

I år er der fokus på både det gode samarbejde og de digitale trends (disruption?) og betydningen for det fremtidige samarbejde.

 

Konferencen holdes hos Danske Advokater på Vesterbrogade 32 tirsdag den 26. september 2017 kl. 13.00 og afsluttes med en netværksdrink, hvor der er mulighed for at knytte nye kontakter.

Læs programmet - og tilmeld dig konferencen

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for direktions-sekretariatet | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13