Velkommen  (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

NYMA er nu klar med nye arrangementer i efteråret – i København den 21. september og i Jylland den 9. oktober.

07-09-2017
Danske Advokaters netværk for yngre medarbejdere, NYMA, holder nye arrangementer i efteråret

NYMA er nu klar med nye arrangementer i efteråret – i København den 21. september og i Jylland den 9. oktober.

 

Sjælland

Der afholdes arrangement på Sjælland (nærmere bestemt København) den 21. september 2017 kl. 17.30 og sætter spørgsmålstegn ved om ”Advokatbranchen sidder fast i juraen?”

 

Advokatvirksomheder har i de senere år øget fokus på deres medarbejderes forståelse for økonomi. Forståelsen er særlig nødvendig i erhvervsorienterede advokatvirksomheder, hvor indsigten i og forståelsen af komplekse økonomiske transaktioner og fremstillinger er afgørende for at kunne yde den helt rette rådgivning.

 

Kom og hør, hvordan Rambøll Management Consulting og Bech-Bruun arbejder med samspillet mellem juraen og økonomien, hvor vigtig forståelsen for økonomi er i den forbindelse, og hvordan de fokuserer på, at deres medarbejdere har de nødvendige kundskaber for at kunne yde en rådgivning, der skaber maksimal værdi for klienten.

 

Arrangementet holdes hos Bech-Bruun – og du kan se yderligere her.

 

Jylland

Der afholdes arrangement i Jylland (nærmere bestemt Aarhus) den 9. oktober 2017 kl. 17.30, hvor der sættes spot på ”Disruption og den teknologiske udvikling i advokatbranchen” med bl.a. Lotte Eskesen, som har været formand for Danske Advokaters LegalTech arbejdsgruppe og er med i juryen på Danmarks første legaltech Hackathon.

 

Arrangementet holdes hos Dahl i Aarhus.

 

Deltagelse er som altid gratis for medlemmer af Danske Advokater. Tilmelding til begge arrangementer kan ske til Michella Achilles på mna@danskeadvokater.dk

 

Kender du ikke NYMA? – så læs mere her eller følg gruppen på Facebook.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for direktions-sekretariatet | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13