Velkommen   (0 bonuspoint)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Den danske advokatbranche har meget at byde på. På Folkemødet har branchen en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen er tilgængelig og i øjenhøjde.

01-12-2017
Advokater på Folkemødet 2018 - vil I være med?

Den danske advokatbranche har meget at byde på. På Folkemødet har branchen en enestående mulighed for at vise, at advokatbranchen er tilgængelig og i øjenhøjde.

 

Danske Advokater tilbyder derfor igen i år medlemmerne muligheden for at gøre det på en nem måde. Vi har lejet et telt fredag den 15. juni på en attraktiv placering og giver advokatvirksomheder og specialforeninger mulighed for at leje sig ind i en time ad gangen. På denne måde kan I med begrænsede udgifter og uden at skulle passe et telt i 4 dage markere jer på årets Folkemøde.

 

I vælger selv temaet, men vi hjælper jer med at komme i mål med jeres budskaber. Er det politikerne, I gerne vil råbe op, eller ønsker I et mere folkeligt indslag? Samtidig kan I indirekte vise, hvad jeres virksomhed formår. Sidste år blev der i teltet for eksempel debatteret alt fra advokatundersøgelser til demens og patienterstatning.

 

Prisen for leje af telt, hjælp til public affairs indsatsen og markedsføring er 20.000 kr. pr. arrangement, og så har man et telt med alt, hvad det indebærer af stole, borde, AV osv. til rådighed.

 

Vil du høre mere, så send en mail til chef for direktionssekretariatet Ulrikke Krogbeck på uwk@danskeadvokater.dk eller chef for public affairs Søren Møller Andersen på sma@danskeadvokater.dk. Pladserne udbydes efter ”først til mølle”. Sidste frist for tilmelding er den 15. januar 2018.
 

Se billederne fra Folkemøde 2017 med bl.a. Kromann Reumert, Elmer Advokater, Øresundsadvokater og Danske Familieadvokater.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for direktions-sekretariatet | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13