Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Du er midt i en kompleks retssag, hvor mor og far skændes om, hvor børnene skal bo. Om aftenen, mens du spiser aftensmad med din familie, bliver du ringet op derhjemme og truet på livet, hvis retssagen ikke får et bestemt udfald. Nogle gange er livet bare svært – men hvordan kommer du bedst videre?

26-02-2018
Få akut krisehjælp, når livet giver udfordringer

Du er midt i en kompleks retssag, hvor mor og far skændes om, hvor børnene skal bo. Om aftenen, mens du spiser aftensmad med din familie, bliver du ringet op derhjemme og truet på livet, hvis retssagen ikke får et bestemt udfald. Nogle gange er livet bare svært – men hvordan kommer du bedst videre?

 

Som medlemsvirksomhed har I nu mulighed for at tegne et abonnement på Prescriba psykologisk rådgivning og akut krisehjælp. En af fordelene er, at du kan få hurtig hjælp, når det hele brænder på, da Prescriba tilbyder akut krisehjælp, uden at du først skal forbi din egen læge.

Læs mere her

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk

Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08