Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

På kongressen, der afholdes den 21. september, kan du møde, Jakob Buch-Jepsen, der var anklager i sagen mod Raket-Madsen, og få et helt unikt indblik i den spektakulære retssag. Hvis du tilmelder dig kongressen allerede nu, kan du opnå en stor rabat.

19-06-2018
Kongres: Mød anklageren i ubådssagen

På kongressen, der afholdes den 21. september, kan du møde, Jakob Buch-Jepsen, der var anklager i sagen mod Raket-Madsen, og få et helt unikt indblik i den spektakulære retssag. Hvis du tilmelder dig kongressen allerede nu, kan du opnå en stor rabat.

 

Vi har stillet den nu tidligere anklager, Jakob Buch-Jepsen, tre skarpe spørgsmål:

 

Hvordan har det været at være anklager i en sag, der har været så eksponeret i medierne?

Sagen har på mange måder været udfordrende og lærerig, bl.a. pga. sagens usædvanlige og meningsløse karakter, sagens til tider tætte berammelse, idet ni ud af sagens 12 retsdage lå i træk omkring påsken 2018, og så ikke mindst pga. sagens store eksponering i ind- og udland, hvilket i perioder har medført et ekstraordinært arbejdspres.  

 

Hvad var din største faglige læring i sagen?

Sagen har utvivlsomt udviklet mig som person og advokat, eksempelvis forbedret mine strategiske evner i forhold til forberedelse og førelse af større sager i retten, ligesom overvejelser, strategier, herunder etiske overvejelser i forhold til pårørende/tiltalte og overvejelser om afbalanceret information til offentligheden har lært mig meget i forhold til samarbejdet med medierne.

 

Hvad kan tilhørerne forvente at få med hjem fra dit oplæg?

Et interessant og personligt indlæg om, hvordan det er at stå som aktør i sådan en usædvanlig sag, hvor den unge kvindelige journalist Kim Wall blev dræbt under tragiske omstændigheder, herunder på flere måder få indblik i nogle af de forskellige strategiske overvejelser, som jeg havde undervejs under forberedelsen af sagen og under hovedforhandlingen, samt fortælle lidt om, hvordan det har været at arbejde med sagen, samtidig med at jeg har forsøgt at opretholde en rimelig balance i forhold til min privatsfære.

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk

Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19