Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Vi har spurgt advokat Jørgen Iversen, som har en enkeltmandvirksomhed beliggende i Hvide Sande, hvorfor han går på Danske Advokaters kurser.

28-07-2019
Advokat fra Hvide Sande: Derfor vælger jeg altid Danske Advokater

Vi har spurgt advokat Jørgen Iversen, som har en enkeltmandvirksomhed beliggende i Hvide Sande, hvorfor han går på Danske Advokaters kurser.

 

Jørgen Iversen er ikke i tvivl: ”Jeg vælger Danske Advokaters kurser, fordi de er ”vores egne”. De andre kursusudbyderes tilbud ryger uåbnede i skraldespanden. Jeg er tilhænger af andelstanken. Når jeg går på kursus hos Danske Advokater, bliver mine kursuspenge i branchen og kommer dermed i sidste ende mig selv – og naturligvis alle andre advokater – til gode”.

 

Gennem årene er det blevet til mange kurser, og Jørgen har altid været glad for at deltage og efteruddanne sig.

 

Jørgen Iversen er formand for en række virksomhedsbestyrelser og for bestyrelsen i Erhvervssamvirke Vest, Holmsland Klit Turistforening og er bestyrelsesmedlem i Den Erhvervsdrivende Fond Hvide Sande Erhvervsudvikling. Sidst men ikke mindst er Jørgen medlem af Danske Advokaters repræsentantskab.

 

Hos Danske Advokater gør vi os altid umage for at have et udbud af både smalle og brede kurser, så der er meget at vælge imellem, hvad enten man kommer fra en lille eller stor advokatvirksomhed, fra provinsen eller København.  

Vi er her for dig

Medlems- og kursuschef Dorte Carlsson, Danske Advokater, udtaler: ”Jeg kan kun give Jørgen Iversen ret. Vi er her for dig i mere end en forstand. Når du køber din efteruddannelse hos os, så fortsætter dine penge nemlig med at arbejde for dig. Ud over at udvikle kurser og uddannelser til dig, arbejder vi også hele tiden på at udvide vores medlemsfordele med relevante og interessante tilbud. Vi har bl.a. forhandlet os frem til en rigtig god ansvarsforsikring, hvor du bl.a. får afløbsdækning uden tidsbegrænsning.”

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | T: +45 33 43 70 19&E: sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation og public affairs. 
 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve.


Du er altid velkommen til at ringe til Søren Møller Andersen, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne.

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19