Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


16-11-2020
Kombiner online og fysiske kurser

Vil du have adgang til det bedste af to verdener, hvad angår din obligatoriske efteruddannelse?

 

Som medlem af Danske Advokater kan du købe ubegrænset adgang i et helt år til mere end 80 advokatkurser og 260 kursuslektioner på ADVOkurser.dk og samtidig få et gavekort til ét valgfrit fysisk 1-dagskursus hos Danske Advokater til en pris af kun 8.388 DKK ekskl. moms (normalprisen er 12.288 ekskl. moms).

 

Advokat Søren Kokkenborg fortæller: ”For mig er samarbejdet mellem ADVOkurser.dk og Danske Advokater det oplagte valg, når jeg tager kurser til min efteruddannelse. Kombinationen af online kurser og tilstedeværelseskurser har nogle helt klare fordele – det giver mig mulighed for tage flere kurser og opnå en kompetenceudvikling på en effektiv og tidsbesparende måde, og samtidig kan jeg tage til kurser med interaktion, socialisering og højt fagligt niveau”.



Er du medlem af Danske Advokater og har du ikke modtaget en rabat ved tegning af dit medlemskab hos ADVOkurser.dk, er du automatisk blevet opgraderet til et ADVOkurser.dk X Danske Advokater medlemskab.



Vi ved, at fleksibilitet og et stort udvalg af kurser med en høj faglighed, betyder noget for dig som advokat med en travl hverdag.

Hvis du har spørgsmål til tilbuddet, er du velkommen til at kontakte vores medlems- og kursuschef Dorte Carlsson på tlf. 33 43 70 08 eller dca@danskeadvokater.dk. Du kan også kontakte ADVOkursers salgschef Henrik Rye på tlf. 40 31 01 75.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19