Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


06-04-2021
Danske Advokater sikrer vejledende udtalelser i forsikringssager

Siden 2019 har Patienterstatningen afgivet vejledende udtalelser om varigt mén og erhvervsevnetab til Erstatningsnævnet. Nu tilbyder Patienterstatningen pr. 1. april 2021 også vejledende udtalelser i forsikringssager.

 

Det sker på baggrund af et forslag fra advokat Karsten Høj, Danske Advokaters fagudvalg for erstatnings- og forsikringsret. Efter dialog med Forsikring & Pension bliver det nu en mulighed, hvis både skadelidtes advokat og forsikringsselskabet er enige om at bruge Patienterstatningen.

 

Karsten Høj glæder sig over, at forslaget bliver til virkelighed:

 

”Det er i personskadesager vigtigt, at vurdering af skadens varige følger sker hurtigst muligt og med begrundelser af høj kvalitet. Det er jeg personligt sikker på, at Patienterstatningen vil være i stand til at levere, og derfor bakker Danske Advokater op om denne nye mulighed, der vil skabe en god og sund konkurrence på området”.

 

Patienterstatningen kan fremover afgive vejledende udtalelser i følgende sager, når begge parter er enige om at bruge Patienterstatningen:

  • Ansvarssager, hvor skadelidte er påført en personskade (mén og erhvervsevnetab)
  • Private og kollektive ulykkesforsikringssager (mén)
  • Erhvervsevnetabsforsikringer (erhvervsevnetab)

Læs mere her

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

Kontakt Søren Møller Andersen på tlf.

33 43 70 19