Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


29-11-2021
Opdateret indikatorliste for hvidvask og terrorfinansiering

Hvidvasksekretariatet har opdateret indikatorlisten for hvidvask og terrorfinansiering.

 

Listen er en række indikatorer, som i sig selv eller i kombination kan være tegn på, at der bliver begået hvidvask eller terrorfinansiering. Listen er ment som inspiration til de underretningspligtige og er ikke en udtømmende liste. Indikatorlisten skal ses som en hjælp til de underretningspligtige, således at de nemmere kan identificere potentiel hvidvask og terrorfinansiering.



Listen opdateres løbende på baggrund af analyser og rapporter skrevet af hvidvasksekretariatet samt materiale for nationale og internationale partnere. Yderligere er indikatorerne nu inddelt i specifikke underretningspligtige samt en række tværgående indikatorer, som er relevante for alle underretningspligtige.

 

Hvis du har spørgsmål til indikatorlisten, kan du stille dem til fiu@politi.dk.

 

Se den opdaterede indikatorliste her


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06