Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


28-04-2022
Spar tid og penge med et HR-system fra 2people

Danske Advokater har indgået et samarbejde med 2people, der tilbyder en samlet HR-platform, som sparer dig for tid på de tunge administrative processer og sikrer GDPR-compliance i forbindelse med rekruttering og håndtering af medarbejderens personlige data.

Ved hjælp af 2people har dine jurister og advokater til enhver tid overblik over kursuspoint og kurser for at sikre opfyldelse af kravet om efteruddannelse.

 
2people skaber en effektiv administration og høj compliance ift. håndtering af medarbejderdata, personlige dokumenter, ferie/fravær, IT-udstyr og alt andet, der vedrører dine medarbejderes ansættelsesforhold – og du kan nemt trække de HR-rapporter, du skal bruge for at øge employerbranding og medarbejdertilfredshed.

Som medlem af Danske Advokater får du en attraktiv rabat på 2people’s gældende listepriser. Derudover får du adgang til en særlig version af 2people-platformen, som er tilpasset advokatbranchen – designet i samarbejde med Mazanti-Andersen. Det sikrer en hurtigere implementering og ibrugtagning.

Læs mere om 2people og se priser her

 


Dea Jahns
Dea Jahns | Kommunikations- og marketingkonsulent | 33 43 70 34 | dja@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dea arbejder med kommunikation, markedsføring og sociale medier. 

Hun er desuden en del af Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg.

Læs mere…

33 43 70 20