Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


17-01-2023
Danske Advokater har fokus på klima og ESG

Danske Advokaters fagudvalg dækker det meste af den faglige palet fra ansættelsesret til strafferet. Blandt fagudvalgenes vigtige arbejdsopgaver er at afgive høringssvar.

 

En af de nyeste perler på snoren er fagudvalget for klima, der er opstået som en sammenlægning af de tidligere fagudvalg for landbrug, miljø og energi. Det nye udvalg er bredt sammensat af 10 yderst kompetente specialister under ledelse af advokat Maria Holst Levin fra Kromann Reumert Advokatfirma. Da det er et meget stort område, har udvalget desuden dannet fire underudvalg:  ESG (Environment, Social, Governance), Energi og forsyning, Miljø- og planret og Landbrug. Fagudvalget har netop afgivet sit første høringssvar, der omhandler biodiversitet og vejledning om tilskud til bæredygtighed og bæredygtighed. Du kan læse høringssvaret her.

 

Danske Advokaters bestyrelse har en ambition om at sætte særlig fokus på klimaområdet, herunder ESG, i et generelt og branchespecifikt perspektiv. I sidste uge deltog vi blandt andet i en konference om virksomheders værdikæder i et bæredygtighedsperspektiv – kontrakter, ansvar og IP på Københavns Universitet. Danske Advokater udbyder i samarbejde med Djøf Kurser og Uddannelse kurset ESG – bæredygtig compliance og rapportering, som du kan læse mere om her.


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06