Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


19-01-2023
Vi søger nye medlemmer til fagudvalget for klima

Vil du være med til at tegne Danske Advokater inden for den grønne omstilling og hele bæredygtighedsdagsordenen i form af ESG? Så har du chancen nu. Vi udvider nemlig vores fagudvalg for klima med to pladser.

 

Vi søger særligt advokater, der har speciale inden for energi og forsyningsret. Hvis du godt kunne tænke dig at være med til at lægge den politiske linje, arbejde med høringssvar og have dialog med det politiske system og andre organisationer, hører vi meget gerne fra dig.

 

Du er velkommen til at kontakte vicedirektør Benedikte Havnskov Hansen på BHH@danskeadvokater.dk eller på tlf. 33 43 70 12 eller juridisk konsulent Danielle Løw på DLO@danskeadvokater.dk eller på telefon 33437006.

Fristen for at melde sit kandidatur er: 1. februar.


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06