Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


19-01-2023
Nye stærke fagudvalg er på plads

Lovgivningen bliver mere og mere kompleks og har derfor stor indflydelse på tværs af sektorer. For at sikre størst mulig synergieffekt har Danske Advokater sammenlagt en række fagudvalg. Eksempelvis er de tidligere fagudvalg for landbrug, miljø samt energi og forsyning nu slået sammen i et nyt fagudvalg for klima, der samtidig har fået tilføjet ESG-området til sin portefølje.

 

”Juraen er en vigtig motor for den grønne omstilling og bæredygtigheden. Mange tænker måske ikke over det, men en helt afgørende komponent i opstillingen af en vindmølle er juridisk arbejde. Derfor er det helt naturligt, at vi har fået et fagudvalg for klima, så branchen med sin store faglighed kan være med til både at styrke lovkvaliteten og den grønne omstilling”, siger vicedirektør i Danske Advokater, Benedikte Havskov Hansen og tilføjer:

 

”Hele bæredygtighedsdagsordenen i form af ESG kommer til at fylde mere og mere. Markedet og medarbejdere efterspørger det, så det er vigtigt, at branchen er en markant spiller på den bane”.

 

Hun glæder sig over, at de 19 fagudvalg i Danske Advokater nu har konstitueret sig.

 

”Vi har en faglig stærk og bredt sammensat holdopstilling, der kan komme med kompetente input til lovarbejdet på Slotsholmen. Det er et væsentligt strategisk fokuspunkt for Danske Advokater”, påpeger Benedikte Havskov Hansen.

Se Danske Advokaters fagudvalg her


Benedikte Havskov Hansen
Benedikte Havskov Hansen | Vicedirektør | 33 43 70 12 | bhh@danskeadvokater.dk


Kontakt

Benedikte er Danske Advokaters vicedirektør for afdelingen Policy & viden.

Læs mere…

33 43 70 12