Velkommen  

Nyhedsmail

Danske Advokaters nyhedsmail udsendes hver uge. I mailen finder du nyheder generelt om advokatbranchen, enkelte virksomheder eller tiltag og andre nyheder fra foreningens sekretariat.

 

 

Som i mange andre brancher er stress også en udfordring i advokatbranchen. Det viser en ny undersøgelse, som Djøf Advokat og Danske Advokater har lavet i fællesskab. Den viser også, at stress ikke altid håndteres effektfuldt, og at advokater generelt ikke ser stress som et udtryk for svaghed.

09-09-2016
Tema: Stress i branchen – et fælles ansvar

Som i mange andre brancher er stress også en udfordring i advokatbranchen. Det viser en ny undersøgelse, som Djøf Advokat og Danske Advokater har lavet i fællesskab. Den viser også, at stress ikke altid håndteres effektfuldt, og at advokater generelt ikke ser stress som et udtryk for svaghed.

 

Stressudfordringen bør håndteres gennem en fælles indsats, mener Danske Advokater og Djøf Advokat, hvorfor temaet bliver sat til debat på en stor konference. I denne nyhedsmail tager vi fat på temaet og får det belyst fra flere sider.


Konference: Stress – et fælles ansvar i advokatbranchen 

Djøf Advokat og Danske Advokater har bedt erhvervspsykolog og stressekspert Erik Bagger om at undersøge, hvordan det står til med stress i advokatbranchen. Vi afholder konference tirsdag den 4. oktober 2016 i København. Arrangementet blev afholdt i 2016.

 

Sådan spotter du en kollega, der har stress

På arbejdspladsen er det i de fleste tilfælde kollegerne, der først gør én opmærksom på, at man virker stresset. Kollegerne kan hjælpe en person ved at spørge ind til velbefindende og arbejdsopgaver. Og man kan selv forebygge stress ved kun at sige ja til deadlines, man ved, man kan nå. Det er blandt de råd, Erik Bagger giver om, hvordan man kan hjælpe, og hvordan man kan forebygge stress.

Læs hele tema-artiklen her

 

Livet er andet end at arbejde 

Hos Sirius Advokater er det en klar værdi, at livet skal være andet end arbejde. Bestyrelsesformand og partner Pernille Backhausen fortæller her om, hvordan der bliver plads til en god work life balance og samtidig plads til at opretholde en god forretning.

Læs mere her


Stress er ikke et svaghedstegn

Den nye undersøgelse viser, at stress er udbredt i advokatbranchen, og at det ikke altid håndteres effektivt. Undersøgelsen viser også, at advokater generelt ikke ser stress som et udtryk for svaghed. Men stressudfordringen bør håndteres gennem en fælles indsats, mener Danske Advokater og Djøf Advokat, der står bag undersøgelsen.

Læs hele artiklen her

 

Med venlig hilsen

Paul Mollerup
Adm. direktør
Danske Advokater

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22