Velkommen  (0 bonuspoint)

Nyhedsmail

Danske Advokaters nyhedsmail udsendes hver uge. I mailen finder du nyheder generelt om advokatbranchen, enkelte virksomheder eller tiltag og andre nyheder fra foreningens sekretariat.

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Mange advokater laver frivilligt arbejde. Det sætter vi fokus på i denne tema-nyhedsmail, hvor vi møder to advokater, der virkelig er ildsjæle, når det kommer til pro bono arbejde. Begge deres virksomheder er en del af advokatKODEKS, der allerede nu omfatter 4.300 personer i branchen.

28-03-2017
Nr. 12 - Tema: Bag om advokatbranchen - det sociale ansvar

Mange advokater laver frivilligt arbejde. Det sætter vi fokus på i denne tema-nyhedsmail, hvor vi møder to advokater, der virkelig er ildsjæle, når det kommer til pro bono arbejde. Begge deres virksomheder er en del af advokatKODEKS, der allerede nu omfatter 4.300 personer i branchen.

 

Hvis du eller din advokatvirksomhed laver pro bono arbejde eller på anden vis yder en frivillig samfundsmæssig indsats, hører Danske Advokater gerne fra dig, da vi mener, at flere af disse historier fortjener at blive fortalt.

 

God læselyst!

 

Advokat og rollemodel for unge med udfordringer 

Mød Shaina Jabbar, 42 år og partner hos Plesner. Hun står for advokatvirksomhedens skoleprojekt, der støtter unge på Nørrebro i deres skolegang. Selv er hun er vokset op med udfordringer i forhold skolegangen, der både foregik i Danmark og i Pakistan. Derfor har hun altid haft et ønske om at gøre en forskel for unge.

Læs mere her

 

Advokat og social ildsjæl

Åse Gahner Klemmensen er advokat i sin enkeltmandsvirksomhed i Hjørring og laver frivilligt arbejde ved siden af. Lige siden jurastudiet og igennem årene som advokat har hun brugt sin juridiske viden til at hjælpe folk, der ikke har råd til rådgivning. For hende er det at lave frivilligt arbejde en naturlig del af den, hun er.

Læs mere om Åses engagement her

 

Hvad er advokatKODEKS? 

AdvokatKODEKS bygger på de fem værdier: Åbenhed, social ansvarlighed,
håndtering af etiske dilemmaer, fokus på kunder og medarbejdere og mangfoldighed og diversitet.

Læs mere her

 

Hvorfor advokatKODEKS? 

Advokaten indtager en nøgleposition som omdrejningspunkt for borgernes retssikkerhed og som betroet rådgiver for erhvervslivet. AdvokatKODEKS er et tydeligt signal til kunder og omverdenen om, hvad advokatvirksomheden står for.

Læs mere her

 

Tiltræd advokatKODEKS 
4.300 personer i advokatbranchen er allerede omfattet af advokatKODEKS. Skal din virksomhed være den næste? Det er både nemt og gratis at tiltræde kodekset, og du kan gøre det lige her. Er du i tvivl om noget, spørger du os bare.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Del
Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E:sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22