Velkommen   (0 lektioner)

Oresundsadvokater

Om foreningen
Foreningen blev stiftet på generalforsamlingen 20. januar 2006.

Som medlem af foreningen får du mulighed for at deltage i 2 – 3 arrangementer årligt, hvor vi sætter fokus på forskellige temaer eksempelvis forretningsudvikling af advokatvirksomheder i Øresundsregionen, etablering af virksomhed i Sverige eller Danmark, arbejde på tværs af grænserne, køb af bolig og boligrådgivning, kulturforskelle og deres betydning i erhvervsforhold m.v.  Du kommer til at indgå i et egentligt netværk af advokater på tværs af Sundet og du kan blive optaget på www.oresundsadvokater.com. Så kan erhvervslivet, private eller andre rådgivere let kan finde dig.

For at blive medlem skal du være medlem af Advokatsamfundet i Danmark eller i Sverige og være aktivt praktiserende advokat. Du skal have interesse i juridiske problemstillinger med relation til Øresundsregionen og benytte dig af netværket, således at kunder, der henvender sig til dig for at få rådgivning får en god oplevelse. Det vil bl.a. sige, at du enten selv bistår dem, eller hjælper dem med at finde en anden advokat - på den ene eller anden side af Sundet - som kan bistå dem.

Et medlemskab er personligt og koster årligt 200 EUR.

Sekretariat
Vesterbrogade 32
1620 København V.
Tlf. 33 43 70 00
tsh@danskeadvokater.dk

Læs mere på www.oresundsadvokater.com
 

  
Navn 
Firmanavn 
Adresse 
E-mail 
Telefon 

Nyheder

KURSER

Tanja Sahl Hansen
Tanja Sahl Hansen | Webkoordinator | T: +45 33 43 70 23 | E: tsh@danskeadvokater.dk


Kontakt

Tanja er foreningens webkoordinator og hjælper medlemmerne med alt fra indmeldelse til adgangen til de mange services i foreningens medlemsunivers.

 

Tanja står også for opdateringen af en lang række hjemmesider og udsender nyhedsbreve – både vores egne, men også for de mange specialforeninger.

 

Tanja kan også altid være behjælpelig med, at medlemmerne får rekrutteret de bedste hoveder via AdvoJob - jobportalen for advokatbranchen.

 

Tanja har en fortid fra Advokaternes Serviceselskab og har derfor lang erfaring med arbejdet i advokatbranchen.

Læs mere…

Kontakt Tanja Sahl Hansen på tlf.

33 43 70 23

Ret cookies