Velkommen   (0 lektioner)

Ph.d. og advokat

Det er blevet mere almindeligt, at advokater eller advokatfuldmægtige gennemfører en ph.d. samtidig med, at de arbejder på et advokatkontor.

Hvis man vil specialisere sig via en ph.d., skal man hele tiden kunne gå fra et resultatorienteret miljø i advokatvirksomheden til det mere fordybelsesorienterede miljø på universitetet. Du kan i artiklen nedenfor læse erfaringerne fra Anders Vestergaard Buch, Kromann Reumert, Ole Spiermann, Bruun Hjejle og Michael Camphausen, Lett. De tre fortæller om, hvordan det er at pendle mellem de to kulturer og den nødvendige fleksibilitet fra advokatkontorets side.
Læs artiklen her

Der er flere muligheder for at gennemføre et ph.d.-forløb:

 

Samfinansierede ph.d.-projekter

De fleste ph.d.-projekter i advokatsektoren indgås som samfinansieringsaftaler mellem universitet, advokatkontor og den ph.d.-studerende. Der findes forskellige modeller for, hvordan de enkelte universiteter mv. har valgt at konstruere forløbene og finansieringen. Man kan læse mere om de enkelte modeller her:

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13