Velkommen   (0 lektioner)

Rekrutteringsstrategi

Der er store forskelle på advokatvirksomhedernes rekrutteringsstrategier.

En udenforstående vil ofte konkludere, at advokatkontorer over en bred kam ligner hinanden. Men ser man efter, er der alligevel store forskelle. For det er nødvendigt at finde ud af, hvad det er, advokatvirksomheden kan gøre anderledes – for at skille sig ud.

Generelt for strategierne er, at de gerne vil ramme dem, som de gerne vil i kontakt med. Der skal dog ikke være tvivl om, at brandingen over for nye medarbejder også bruges internt, fordi det sender et signal til hele huset om, hvem det, man gerne vil ansætte. Hvilken stil, der vælges, er også et klart bevidst valg for at afspejle virksomhedens værdier – f.eks. ”uhøjtidelighed” eller ”samarbejdsglæde”. Men det gøres på vidt forskellige måder og via forskellige platforme.

 

”Ring til Luise fra HR”

I denne artikel kan du få inspiration fra Dahl, Horten, Bruun Hjejle, Plesner, Kromann Reumert og Lett til, hvordan de har valgt at vise virksomheden og deres værdier.

 

Søger I nye medarbejdere?

Se emnerne i jobportalen ADVOJOB 
 

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08