Velkommen   (0 lektioner)

Vil du hente inspiration og viden hos nogle af landets bedste kapaciteter? Forøg dine kompetencer gennem Retssagsbehandling og Procedureuddannelsen

Retssagsbehandling og procedure

I 2018 lancerer vi en ny og opdateret udgave af vores uddannelse i Retssagsbehandling og procedure i samarbejde med foreningen Procedureadvokater. Følg med her på siden, eller skriv til Eva Horskjær, eho@danskeadvokater.dk, hvis du vil holdes opdateret

Om uddannelsen

Retssager og procedurer er advokatens adelsmærke. Derfor er der et særligt incitament til at dygtiggøre sig på dette felt og søge ny viden.


Målgruppen er primært erfarne advokater. Formålet er at advokater, der jævnligt går i retten, skal kunne hente yderligere viden og inspiration hos nogle af landets bedste kapaciteter.


Underviserne på uddannelsen er bred kreds af dommere, professorer, erfarne procedureadvokater samt andre specialister. Deltagerne vil få mulighed for at opleve over 25 af landets bedste kapaciteter. Hver især giver de deres bud på relevante, klassiske og aktuelle problemstillinger. Hele uddannelsen består af moduler, så det er muligt at følge hele uddannnelsen eller enkelte moduler. De mange undervisere og skift i emner sikre deltagerne stor variation i forløbet.

 
Uddannelsen består af fem moduler på fem undervisningsdage. 
 

Kom på venteliste til næste uddannelse allerede nu ved at skrive til Eva Horskjær på eho@danskeadvokater.dk

 

Lærebøger og kursusmateriale

Bogen Proceduren, 3. udgave udgivet af Jurist og Økonomforbundets Forlag, danner rammen om uddannelsesforløbet og har været til stor inspiration. Systematikken og emnerne er dog tilpasset efter, at der er tale om et levende undervisningsforløb. Der er i undervisningen lagt op til debat og erfaringsudveksling, og efterfølgende vil deltagerne kunne fortsætte i en netværksgruppe.


Pris

Medlemspris for hele uddannelsen kr. 28.000 ekskl. moms

 
Hvert modul er på 8 kursuslektioner. Du får kursusbevis efter hvert modul, og deltager du i hele uddannelsen, udsteder Danske Advokater et certifikat. Har du ikke mulighed for at deltage på alle moduler, men ønsker du at opnå et certifikat, kan du gennemføre de manglende moduler næste gang, uddannelsen udbydes.

 

Det praktiske

Kursusafgiften dækker undervisning, materiale samt forplejning.

Der arrangeres diverse netværksarrangementer efter afslutningen af hver moduldag. Der er ikke inkluderet overnatning.
 

Kursuslektioner: 40

Nyheder

KURSER

Eva Horskjær
Eva Horskjær | Koordinator | T: +45 33 43 70 27 | E: eho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Eva Horskjær er koordinator for kurser og uddannelser inden for retssagsbehandling, procedure, voldgift og mediation. Eva har ansvaret for Procedureadvokater og Dansk Forening for Voldgift og de dertil hørende fagudvalg.

Læs mere…

Kontakt Eva Horskjær på tlf.

33 43 70 27