Velkommen   (0 lektioner)

Vil du hente inspiration og viden hos nogle af landets bedste kapaciteter? Forøg dine kompetencer gennem Retssagsbehandling og Procedureuddannelsen

Retssagsbehandling og procedure

Om uddannelsen

Retssager og procedurer er advokatens adelsmærke. Derfor er der et særligt incitament til at dygtiggøre sig på dette felt og søge ny viden.


Målgruppen er primært erfarne advokater. Formålet er at advokater, der jævnligt går i retten, skal kunne hente yderligere viden og inspiration hos nogle af landets bedste kapaciteter.


Underviserne på uddannelsen er bred kreds af dommere, professorer, erfarne procedureadvokater samt andre specialister. Deltagerne vil få mulighed for at opleve over 25 af landets bedste kapaciteter. Hver især giver de deres bud på relevante, klassiske og aktuelle problemstillinger. Hele uddannelsen består af moduler, så det er muligt at følge hele uddannnelsen eller enkelte moduler. De mange undervisere og skift i emner sikre deltagerne stor variation i forløbet.

 
Uddannelsen består af fem moduler på fem undervisningsdage. 

 

Lærebøger og kursusmateriale

Bogen Proceduren, 3. udgave udgivet af Jurist og Økonomforbundets Forlag, danner rammen om uddannelsesforløbet og har været til stor inspiration. Systematikken og emnerne er dog tilpasset efter, at der er tale om et levende undervisningsforløb. Der er i undervisningen lagt op til debat og erfaringsudveksling, og efterfølgende vil deltagerne kunne fortsætte i en netværksgruppe.


Pris

Medlemspris for hele uddannelsen kr. 28.000 ekskl. moms

 
Hvert modul er på 8 kursuslektioner. Du får kursusbevis efter hvert modul, og deltager du i hele uddannelsen, udsteder Danske Advokater et certifikat. Har du ikke mulighed for at deltage på alle moduler, men ønsker du at opnå et certifikat, kan du gennemføre de manglende moduler næste gang, uddannelsen udbydes.

 

Det praktiske

Kursusafgiften dækker undervisning, materiale samt forplejning.

Der arrangeres diverse netværksarrangementer efter afslutningen af hver moduldag. Der er ikke inkluderet overnatning.
 

Kursuslektioner: 40

Nyheder

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08