Velkommen   (0 lektioner)

Seminar den 19. august 2019 om forhandling

Vi kan med glæde invitere til AnsættelsesAdvokaters næste seminar

 

19. august 2019, kl. 14.00 i Ingeniørforeningens Mødecenter
Kalvebod Brygge 31,
1560 København


Temaet for dagen er om forhandling
 

Vil du vide mere om “creative negotiating”, interesseafdækning, udvindelse af forhandlings-rum, stærkt konfliktfyldte forhandlinger, følelser og emotioner i forhandling og den gode håndtering af din klient/hvervgiver så er dette seminar noget for dig.


Program for dagen


Kl. 14.00
Præsentation og introduktion til emnet
Underviser er: Nicolai Robinson


Stifter af FORHANDLING.NET, Arbejdsmarkeds- og Forhandlingschef, cand. jur. og Master i Konfliktmægling og Mediation (MMCR )


Arbejdsmarkeds- og Forhandlingschef hos Danske Fysioterapeuter. Tidligere chefkonsulent i Djøf. Omfattende erfaring med forhandling af overenskomster, forhandling af vilkår for ansatte og tillidsrepræsentanter. Endvidere erfaring med forhandling af kontrakter og aftaler inden for film- og biograf- og medieverden og erhvervsmæssige forhold. Kernekompetencer inden for “creative negotiating”, interesseafdækning, udvidelse af forhandlingsrum, stærkt konfliktfyldte forhandlinger, følelser og emotioner i forhandling og mægling/mediation af konflikter.


Forfatter til bogen “Bedre Forhandling”.


Master i konfliktmægling og mediation (MMCR) ved Københavns Universitet (2006) og uddannelse i Labour Negotiations ved Harvard Law School og Negotiation Dynamics ved INSEAD.


Der er indlagt pauser i forløbet og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med oplægsholderen.


Kl. 17.00
Afslutning og udlevering af kursusbevis


Deltagerprisen er 1.000,00 kr. + tillæg af moms.


Kursuslektioner:
Der udstedes kursusbevis på 3 lektioner. Foreningen vil sørge for udlevering af kursusbevis umiddelbart efter arrangementet.


Tilmelding

  
Navn 
Firma 
E-mail 

Nyheder

KURSER

Connie Amsgård
Connie Amsgård | Koordinator | T: +45 33 43 70 26 | E: cam@danskeadvokater.dk


Kontakt

Connie Amsgård er koordinator på ansættelsesret samt forsikrings- og erstatningsret, dvs. hun tager sig af kurser og uddannelser inden for disse områder. Hertil kommer koordinatorrollen inden for en række formueretlige emner samt landbrug og fødevarer.

 

Connie har ansvaret for Ansættelsesadvokater, FEF, Danske Landbrugsadvokater og  Oresundsadvokater. Desuden de dertilhørende fagudvalg, også vedrørende fødevarelovgivningen.

 

Sidst men ikke mindst er Connie koordinator på den årlige Fagudvalgsdag og en af koordinatorerne på den årlige Fagdag for medlemmer.

Læs mere…

Kontakt Connie Amsgård på tlf.

33 43 70 26