Velkommen   (0 lektioner)

Tech-tarium 2020

Tilmelding til Tech-tarium 2020
Hos Danske Advokater, Valencia den 30. november

Pris kr. 995,- (3 kursuslektioner)

Danske Advokater afholder den 30. november et heldagsarrangement for alle medarbejdergrupper i vores medlemsvirksomheder og servicepakke-abonnenter.


Programmet er tre spændende indlæg om formiddagen og tre samtidige spor med leverandører om eftermiddagen. Undervejs er der gode muligheder for at netværke på tværs med både kollegaer og leverandører. Vi slutter dagen af med den sidste vidensdeling til lidt god forplejning. Lyder det godt? Så tilmeld dig nu nedenfor!

 

Program for dagen

08.30 - 09.00 Tjek in og morgenmad
 
 
09.00 - 09.10   Velkomst ved digitaliseringschef Steen Hermansen, Danske Advokater
 
 
09.10 - 09.55

Digitalisering handler ikke om tech – det handler om mennesker! ved Stine Reesen, Knowit Experience
Der er drøn på virksomhedernes digitale transformation i disse år. I dette oplæg ser vi ser på, hvilke trends og tendenser vi ikke kommer uden om, og hvem vi måske kan lære noget af. Fælles for de gode cases er, at fokus ligger på mennesket og ikke teknologien.

10.10 - 10.55

Kunstig intelligens i praksis ved Thomas Nørmark, Global Head of AI & Robotics, Itelligence

En inspirations talk om potentialet bag big data og kunstig intelligens. Med udgangspunkt i konkrete cases fra Danmark giver Thomas Nørmark sine bud på, hvordan dataanvendelse og kunstig intelligens kan understøtte mennesket på en lang række områder. 

10.55 - 11.15 Pause
 
 
11.15 - 12.00

Blockchain og smart contracts ved  ved Peter Istrup, PhD-stipendiat, Aarhus Universitet, BBS, Juridisk Institut, uddannet advokat(H) og formand for Danske Virksomhedsjurister.

Terminologi, overvejelser og udfordringer

 

 

12,00 - 12.10 Orientering om eftermiddagsprogram ved Steen Hermansen
 
 
12.10 - 13.00 Frokost 
 
 
13.00 - 15.20

Leverandørindlæg i tre samtidige spor
 

 
14.30 - 14.50 Pause
 
 
14.50 - 15.50 Leverandørindlæg i tre samtidige spor
 
 
15.50 - 16.00 Opsummering og afslutning
 
 
16.00 - 17.00 Netværk med hotdog og specialøl i gårdhaven
 
 

 

Leverandører med indlæg om eftermiddagen

Documendo: Teknologien kan danne dine dokumenter helt automatisk
Lad klienten eller fx en fuldmægtig udfylde information til et dokument via et intelligent flow, og få en påmindelse når dokumentet er klar review og følgende digital signatur. Med en integration til dit sagsstyringssystemet har det aldrig været lettere at danne dokumenter i høj ensartet kvalitet. Opret eksempelvis komplekse ejeraftaler, direktørkontrakter, selskabsdokumenter til stiftelse, testamenter mv. på få minutter.
 


Estaid: Ejendomsdata gjort simpelt
Estaid er et værktøj, der samler al information og alle dokumenter omkring fast ejendom. Estaid kombinerer BBR, Tinglysning og CVR med alle de relevante matrikelkort, kommune- og lokalplaner i en intuitiv brugergrænseflade, der skaber hurtig adgang til alt hvad du har brug for som advokat.På 20 minutter bliver I introduceret og får direkte adgang til at prøve værktøjet selv.
 

Pingo documents: Danmarks stærkeste og eneste intelligente paradigmasamling for advokater og jurister
Pingo Documents giver ubegrænset adgang til altid opdaterede juridiske dokumentparadigmaer og intelligente spørgerammer inden for alle væsentlige faglige områder. Dokumenter og spørgerammer er udarbejdet og kvalitetssikret af et redaktørnetværk af specialister. Hvert fagområde følges tæt og ny lovgivning, afgørende domme eller ændrede aftalemønstrer indarbejdes løbende i dokumentparadigmaerne. De intelligente spørgerammer agerer som guide og checkliste for alle brugere, herunder for mindre erfarne medarbejdere.
 

Schultz: Få adgang til opdateret og konsolideret lovinformation med Schultz Legal Research

Schultz Legal Research er en ny løsning til juridisk informationssøgning. Løsningen udvikles i samarbejde med Danske Advokater, der bidrager med en unik faglig indsigt. Desuden bygger løsningen på en åben platform, som gør det muligt at integrere Schultz Legal Research med øvrige legal tech løsninger, hvilket bidrager til en agil og innovativ tilgang til, hvordan fremtidens juridiske arbejde digitaliseres og samles.
 

Unik: Effektiviser arbejdsgange med RPA / softwarerobotter
Unik Advosys viser et oplæg om RPA /softwarerobotter og hvordan advokatbranchen kan få ukompliceret adgang hertil. Derudover viser Unik Advosys en softwarerobot prototype, der kan effektivere en arbejdsgang, som længe har synes som dobbeltarbejde og skønne spildte kræfter.
 

Zentura: Den moderne arbejdsplads ligger i skyen med Microsoft 365
Transformer måden dine medarbejdere arbejder på og opnå højere effektivitet, bedre resultater og et mere visuelt samarbejde.

Den moderne arbejdsplads er cloudbaseret, hvilket vil sige, at alle centrale systemer og data flyttes til skyen. Således kan dine medarbejdere arbejde effektivt, uanset tid og sted. Microsoft Teams kombinerer flere værktøjer for at give dine medarbejdere en smartere og mere effektiv samarbejdsoplevelse. Den moderne arbejdsplads giver dig mulighed for at strømline, automatisere og transformere arbejdsprocesser på tværs af organisationen.

 

Flere leverandører kommer løbende til. Der er i alt plads til 15 leverandører.

 

Tilmelding

Navn 
Titel 
Firmanavn 
E-mail 

Medlemsprisen er 995 kr. ekskl. moms. Konferencen er kun for advokater og ansatte i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater eller personer, der har en servicepakke. 

Nyheder

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | T: +45 33 43 70 21 | E: she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver om advokatbranchens digitale udfordringer og it-løsninger til advokatvirksomheder.

 

Steen har siddet med i vores arbejdsgruppe om persondata. Han har bl.a. udarbejdet materiale og guides til vores medlemmer om overholdelse af persondatalovgivningen, og han har undervist i GDPR-relaterede emner på vores medlemsmøder og kurser.

 

Steen er hr. IT inden for advokatbranchen. Han rådgiver medlemsvirksomheder i køb af IT, har kendskab til leverandørerne af IT-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.

Steen er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.

 

Steen afholder løbende undervisning inden for IT-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21

Forening Danske Advokater
Foreningsadministration | T: +45 33 43 70 00 | E: forening@danskeadvokater.dk


Kontakt

Hvis du har praktiske spørgsmål til et foreningsarrangement, er du meget velkommen til at kontakte koordinationscenteret.

Læs mere…

Kontakt Forening Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies