Velkommen   (0 lektioner)

Tech-tarium 2020

Tilmelding til Tech-tarium 2020
Hos Danske Advokater, Valencia den 1. oktober

Pris kr. 995,- (3 kursuslektioner)

Danske Advokater afholder den 1. oktober et heldagsarrangement for alle medarbejdergrupper i vores medlemsvirksomheder og servicepakke-abonnenter.


Programmet er ikke helt på plads endnu, men der vil være spændende indlæg om formiddagen og tre samtidige spor med leverandører om eftermiddagen. Undervejs er der gode muligheder for at netværke på tværs med både kollegaer og leverandører. Vi slutter dagen af med den sidste vidensdeling til lidt god forplejning i gårdhaven. Lyder det godt? Så reserver dagen nu!

 

Navn 
Titel 
Firmanavn 
E-mail 

Medlemsprisen er 995 kr. ekskl. moms. Konferencen er kun for advokater og ansatte i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater eller dem, der har en servicepakke. 

 

Vi forventer, at forsamlingsforbuddet til august tillader, at vi  må være 100 personer i Valencia hos Danske Advokater, og ellers forbeholder vi os muligheden for at flytte arrangementet.

Nyheder

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | T: +45 33 43 70 21 | E: she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver om advokatbranchens digitale udfordringer og it-løsninger til advokatvirksomheder.

 

Steen har siddet med i vores arbejdsgruppe om persondata. Han har bl.a. udarbejdet materiale og guides til vores medlemmer om overholdelse af persondatalovgivningen, og han har undervist i GDPR-relaterede emner på vores medlemsmøder og kurser.

 

Steen er hr. IT inden for advokatbranchen. Han rådgiver medlemsvirksomheder i køb af IT, har kendskab til leverandørerne af IT-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.

Steen er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.

 

Steen afholder løbende undervisning inden for IT-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21

Forening Danske Advokater
Foreningsadministration | T: +45 33 43 70 00 | E: forening@danskeadvokater.dk


Kontakt

Hvis du har praktiske spørgsmål til et foreningsarrangement, er du meget velkommen til at kontakte koordinationscenteret.

Læs mere…

Kontakt Forening Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies