Velkommen   (0 lektioner)

Tinglysningsnetværk i skrivebordshøjde

For medarbejdere i advokatvirksomheder, som arbejder med digital tinglysning.

 

Danske Advokater har i efteråret 2017 startet 2 faciliterede tinglysningsnetværk i øst og vest op. Advokat Ulla Zurita, som har arbejdet med og undervist i digital tinglysning siden 2009, er netværksleder.

 

Ideen med netværkene er, at deltagerne på de 4 årlige møder - og imellem møderne - sparrer fagligt med hinanden om store og små udfordringer i tinglysningshverdagen.

 

Herudover vælger deltagerne undervejs, hvilke emner vi skal have fokus på, og hvilke foredragsholdere, vi skal have ind.

 

Der er også mulighed for, at deltagerne tager en konkret sag med til et netværksmøde. F.eks. en sag der volder vanskeligheder, og hvor en faglig sparring med de øvrige deltagere er guld værd.

 

Hvad sker der på møderne?

Vi begynder hvert møde med en gennemgang af de seneste nyheder, opdateringer og interessante landsretsdomme. Derefter bruger vi ca. halvdelen af mødet på et bestemt emne, som netværket har valgt, hvor f.eks. en specialist gennemgår emnet. Herudover vil tiden blive brugt til at besvare spørgsmål fra netværkets medlemmer og udveksle erfaringer mellem deltagerne. Møderne bliver holdt på skift hos medlemmerne af netværket eller hos Danske Advokater.

 

Imellem møderne sparrer deltagerne med hinanden via mail. Deltagerne kan også komme med et oplæg på møderne, f.eks har der  i foråret 2019 været et spændende foredrag om herreløse ejendomme fra en af deltagerne. Tidligere har der også været internt foredrag om landbrugshandler og et omkring landinspektørernes arbejde.

 

Vi har bl.a. haft gæstebesøg af: Jørgen Sindet fra Skat (om tinglysningsafgifter), Pia Åby Østergaard, Geodatastyrelsen (om tinglysningssløjfen) og Brian Pedersen Veie, tinglysningsretten (om fremtidsfuldmagter).
 
Netværket er både for advokatsekretærer, ejendomsmæglere og landinspektører samt andre, der har brug for et godt fagligt netværk indenfor digital tinglysning.

 

Programmet for møderne udsendes op til mødet. Læs mere om netværkene og se kurser i digital tinglysing her

 

Hvornår?

Øst:

 

Møde nr. 1:  15. maj 2020 - Opstart hos Danske Advokater
Møde nr. 2:  28. august 2020
Møde nr. 3:  2. oktober 2020
Møde nr. 4: 27. november 2020

 

Vest:

Møde nr. 4:  26. august 2020 – hos Gorrissen Federspiel, Aarhus

Møde nr. 1: 6. oktober 2020
Møde nr. 2: 8. december 2020
Møde nr. 3: 16. marts 2021
Møde nr. 4: 1. juni 2021

 

Tilmelding og pris:

Er du interesseret i netværket, kan du rette henvendelse til Michella Nadja Achilles.

Prisen er 7.900 kr. ekskl. moms.

 

"Jeg har stor glæde af faglig sparring med mine dygtige netværkskollegaer og har også i konkrete tinglysningssager brugt netværket til at løse særligt udfordrende opgaver. Senest fik vi også opdateret vores viden omkring de højaktuelle fremtidsfuldmagter, da vi havde fornøjelsen af Brian Pedersen, Tinglysningsretten, som gæstede netværket.

Jeg kan således stærkt anbefale tinglysningsnetværket, hvor intet problem er for stort eller for lille, og hvor kortene ikke holdes tæt ind til kroppen, men vidensdeling er en helt naturlig del af tinglysningsnetværkets dynamik."

Pia Bolander Olsen, deltager i netværket

Nyheder

KURSER

Michella Nadja Achilles
Michella Nadja Achilles | Direktionssekretær | T: +45 33 43 70 17 | E: mna@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michella er husets direktionssekretær og garanten for, at direktionens liv går op i en større enhed.

 

Michella koordinerer mange opgaver for både direktion, bestyrelse og repræsentantskab. Michella har en finger med i rigtigt mange projekter - både internt i Danske Advokater, men også i forbindelse med større medlemsarrangementer, herunder Danske Advokaters kongres og det årlige processpil med Djøf.

Læs mere…

Kontakt Michella Nadja Achilles på tlf.

33 43 70 17

Ret cookies