Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Tilmelding til mærkningsordningen

Den gode bobestyrer bærer mærket Trygt Boskifte.

Tjekliste udarbejdet af Danske Advokater


Danske Advokater lancerede i 2020 en tjekliste til brug ved bobestyrerboer. Tjeklisten er blevet til på baggrund af drøftelser med Justitsministeriet og afspejler et politisk ønske om at sikre større gennemsigtighed for arvingerne ved behandling af bobestyrerboer. Tjeklisten er udtryk for ”bedste praksis”, som de fleste bobestyrere følger.


Tjeklisten indeholder en række punkter i tre afsnit. Som medlem af mærkningsordningen Trygt Boskifte vedkender man sig at følge tjeklisten ved behandling af bobestyrerboer.


Du vil nu blive præsenteret for tjeklisten. Du bedes læse alle punkterne på siden. Hvis du ønsker at blive en del af Tryg Boksifte, skal du tilkendegive, at du har læst og forstået indholdet, samt at du i dit arbejde med boskifte følger tjeklisten.

 

Når du har været de følgende sider igennem, vil du få mulighed for at tilslutte dig den frivillige mærkningsordning Trygt Boskifte.

 

Næste

 

Tilbage

 

Nyheder

KURSER

Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Danske Mediator-advokater, Procedureadvokater, Danske IT-advokater, Danske Inkassoadvokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret. 

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 06