Velkommen   (0 lektioner)

Videnadvokat

Mange advokatvirksomheder er begyndt at ansætte videnadvokater. Videnadvokaterne arbejder systematisk med at udnytte den viden, der er i huset, så det kommer både kolleger og klienter til gode.

Muligheden for at levere det bedste produkt til kunderne afhænger af, hvor dygtig man er til at anvende alle de vidensressourcer, der er i huset.

Som videnadvokat Mette Bjørndahl fra Plesner fortæller: ”Som advokat sidder man ofte på sit kontor ved sin skærm og sine bøger. Man har kontakt til sine klienter og måske lidt til sin chef, mens de fleste andre advokater passer deres sager. Jeg vil have advokaterne til at komme ud af deres kontorer og videndele. Jeg vil lære dem, at det ikke er spild af tid at dele erfaringer med hinanden, for det man giver ud nu, får man tifold igen på et senere tidspunkt.”

Videnadvokaterne arbejder derfor for at fremme en kultur, hvor man deler viden oparbejder en organisation og en række systemer, som gør, at den fælles viden hele tiden højnes og er let tilgængelig for alle.

Læs artiklen ”Jeg kan ikke sige nej", hvor videnadvokat Lars Lindencrone fra Bech-Bruun bl.a. deler ud af sin erfaring.

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for strategi og projekter | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13