Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-04-07 09:30:00 2021-04-07 16:30:00 Europe/Copenhagen Retssager - Elitesekretær (ej tilmeldt) Retssager - Elitesekretær, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&FromDate=01-01-2020&Loginbox=true&ProductID=13056 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Retssager - Elitesekretær

Sekretærens opgaver. Formulering af påstande, valg af værneting, udarbejdelse af sagsfremstilling i processkrifter, beregning af frister, beregning af retsafgift, indkaldelse af vidner, vidnegodtgørelse samt udarbejdelse af ekstrakt og materialesamling.


7. april 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

På kurset gennemgås udvalgte elementer i et retssagsforløb. Sekretærens opgaver vil blive særligt behandlet, således at kursisten efterfølgende i højere grad bliver i stand til at påtage sig selvstændige opgaver i forbindelse med behandlingen af en retssag og i forbindelse med den nye sagsportal minretssag.dk.

 

Kursisten vil bl.a. blive fortrolig med formulering af påstande, valg af værneting, udarbejdelse af sagsfremstilling i processkrifter, beregning af frister, beregning af retsafgift, indkaldelse af vidner, vidnegodtgørelse samt udarbejdelse af ekstrakt og materialesamling.

 

Kursets hovedvægt vil blive lagt på de opgaver, som en advokatsekretær kan udføre ved behandlingen af retssager, men kurset vil være tilrettelagt sådan, at kursisten også får indsigt i og overblik over de advokatrelaterede dele af en retssags forløb.

 

Undervisningen vil bestå i oplæg fra underviseren samt løsning af cases.

 

Frivillig eksamen
Hvis du gerne vil teste din viden og vil kunne dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen, som foregår online onsdag den 11. oktober 2020 kl. 09.00 – 10.30Du får et login og, når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk.

 

Kurset er klassificeret som elitekursus, og det betyder, at dit resultat vil tælle med, hvis du ønsker at blive ”elitesekretær”. Eksamensgebyret er på kr. 995 ekskl. moms.

Underviser

Louise Solvang Rasmussen

Louise Solvang Rasmussen er advokat hos Kammeradvokaten /Advokatfirmaet Poul Schmith i faggruppen Digitalisering og Regulering. Louise beskæftiger sig især med retssager angående miljø- og ekspropriationsretlige spørgsmål og har erfaring med at repræsentere offentlige myndigheder ved de ordinære domstole samt voldgift.

Henvendt til

Sekretærer, fuldmægtige og andre, der har en vis erfaring med retssagsbehandling fra et advokatkontor/anden juridisk virksomhed og som ønsker deres viden herom uddybet med henblik på en mere selvstændig behandling af retssager.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

7. apr. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.650,00

Medlemspris: kr. 3.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerLouise Solvang Rasmussen
Advokat (L)

Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmith
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies