Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-11-30 09:00:00 2020-11-30 16:00:00 Europe/Copenhagen HR og persondata (ej tilmeldt) HR og persondata, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=2&ProductID=13704 CfL - Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø Udskriv

HR og persondata

Lær at behandle medarbejderdata korrekt efter persondataforordningen.


30. november 2020
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Kurset ’HR og persondata’ gennemgår kravene til lovlig behandling, og du får praktiske råd og eksempler, så du kan håndtere medarbejderdata korrekt og tilpasse procedurer for behandling af medarbejderdata i din organisation.

Kurset behandler de almindelige persondata i en personalesag fra ansættelse til fratrædelse. Du får også indblik i de særlige situationer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af medarbejdere og deres aktiviteter på SoMe. 

På kurset får du viden om:

  • persondataforordningens krav til håndtering af medarbejderdata
  • de persondataretlige problemstillinger, som har betydning for HR og medarbejdere
  • de væsentligste regler og den nyeste praksis på området
  • praktisk håndtering af de persondataretlige spørgsmål, som er relevante for ansatte. 

Kurset afholdes i samarbejde med DJØF.

 

Underviser

Catrine Søndergaard Byrne

Catrine Søndergaard Byrne, Advokat (L), Labora Legal, er international certificeret rådgiver indenfor persondata (CIPP/E). Hun har gennem en årrække rådgivet særligt internationale virksomheder om persondata. Catrine har herudover arbejdet med ansættelses- og arbejdsret i 18 år, og har været en meget benyttet rådgiver og sparringspartner inden for alle aspekter af såvel persondata som ansættelsesret. Catrine har gennem sit arbejde fået en særlig interesse i relation til de persondataretlige forhold, der rejser sig i forhold til medarbejdere. Catrine er dels medforfatter på det danske bidrag om persondata i det internationale tidsskrift, Getting the Deal Through, og forfatter til danske bidrag til internationale publiceringer om ansættelsesret.

Rami Chr. Sørensen

Rami Christian Sørensen er juridisk chef hos Djøf. Han har stor erfaring med arbejdsretlige spørgsmål, herunder om kollektive overenskomster.

Henvendt til

Du arbejder med HR, personalejura og administration i en privat, offentlig eller faglig organisation. Du er fx HR-medarbejder, HR-chef, advokat eller virksomhedsjurist. Du har et vist kendskab til regler og vejledninger.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

30. nov. kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 4.850,00

Medlemspris: kr. 4.200,00

Priser er ekskl. moms

 

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

7 kursuslektionerCatrine Søndergaard Byrne
Advokat (L), partner

Labora Legal, Advokat Catrine Søndergaard Byrne
Rami Chr. Sørensen
Advokat

Danmarks Jurist- & Økonomforbund
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies