Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-05-10 09:30:00 2021-05-10 16:30:00 Europe/Copenhagen Fast ejendom i konkursboer - Elitesekretær (ej tilmeldt) Fast ejendom i konkursboer - Elitesekretær, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=3&ProductID=13224 Danske Advokater, Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Fast ejendom i konkursboer - Elitesekretær

Der vil blive fokuseret på by- og beboelsesejendomme og den praktiske håndtering af de primære opgaver, panthaveradministration, lejeforhold, afhændelse af ejendommen, momspligtige ejendomme, regnskaber og usælgelige ejendomme.


10. maj 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

På kurset bliver der fokuseret på by- og beboelsesejendomme og den praktiske håndtering af de primære opgaver, herunder

  • Panthaveradministration,
  • Lejeforhold,
  • Afhændelse af ejendommen,
  • Momspligtige ejendomme,
  • Regnskaber og
  • Usælgelige ejendomme.

Et vist forhåndskendskab til elementær konkursbehandling vil være en fordel.

Hvis du gerne vil teste din viden og vil kunne dokumentere, at du har opnået nye færdigheder efter kurset, kan du tilmelde dig en frivillig eksamen, som foregår online onsdag den 9. september 2020 kl. 09.00-10.30. Du får et login og, når du har løst opgaven, sender du din besvarelse til os elektronisk. Eksamensgebyret er på kr. 995 ekskl. moms.

Kurset er klassificeret som elitekursus, og det betyder, at dit resultat vil tælle med, hvis du ønsker at blive ”elitesekretær”.

Underviser

Jakob Stilling

Jakob Stilling er en af vores mest erfarne og benyttede undervisere. Han leverer en nærværende og vedkommende undervisning for advokater såvel som for administrative medarbejder. Jakob har stor praktisk erfaring med håndtering af tvangsauktionsager for realkreditinstitutter og pantebrevsselskaber. Endvidere er Jakob autoriseret bobestyrer ved skifteretten København. Jakobs brede arbejdsfelt gør ham til en meget benyttet underviser hos Danske Advokater. Jakob er partner hos NJORD.

Malene Eigtved

Malene Eigtved er certificeret insolvensadvokat og beskæftiger sig med alle aspekter af insolvens- og rekonstruktionsretten. Uanset om Malene Eigtved repræsenterer en stor finansiel kreditor, rådgiver en nødlidende virksomhed eller agerer som kurator i et konkursbo, sker det med engagement i klienten/boet og med fokus på gennem faglighed og dialog at skabe mest mulig værdi for klienten/boet. Endvidere er Malene Eigtved autoriseret bobestyrer ved Retten i Hillerød og beskæftiger sig med dødsbobehandling samt arveret, testamenter og ægtepagter. Gennem dialog og faglighed har Malene Eigtved fokus på at tilgodese de forskellige behov og interesser, der er i boerne, og at sørge for at afviklingen af dødsboet bliver så konfliktfri og ukompliceret som mulig. Malene Eigtved rådgiver desuden om konflikthåndtering, fører retssager og yder generel erhvervsretlig rådgivning. Malene Eigtved er certificeret mediator og arbejder ud fra et ønske om at skabe holdbare løsninger, der kan give klienten reel værdi. Dette sker gennem fokus på klientens interesser, behov og bekymringer. Derfor arbejder Malene Eigtved også som mediator.

Henvendt til

Kurset henvender sig til praktikere, sekretærer og jurister, der skal behandle fast ejendom i konkurssammenhæng.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

10. maj. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.650,00

Medlemspris: kr. 3.700,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater, Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerJakob Stilling
Advokat

Njord Lawfirm
Malene Eigtved
Advokat (L), partner
Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies