Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2020-10-22 10:00:00 2020-10-22 17:00:00 Europe/Copenhagen Dataetik - principper og praksis (ej tilmeldt) Dataetik - principper og praksis, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&GroupID=&PageNum=3&ProductID=13706 CfL - Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø Udskriv

Dataetik - principper og praksis

Få blandt andet styrket din viden om dataetik og omsat din fornemmelse for dataetik til håndgribelige begreber og omsat dataetiske principper til praktiske løsninger med konkrete redskaber.


22. oktober 2020
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

Du får indsigt i, hvordan dataetik kan indlejres i den daglige praksis, når du planlægger og udvikler nye projekter eller indsatser. Projekterne kan involvere persondata og gøre brug af nye teknologier som AI eller machine learning til f.eks. indsamling, analyse, profilering eller prædiktion.

Kurset giver dig et begrebsapparat og en forståelse for sammenhængen mellem compliance og dataetik. Du får indblik i, hvordan du kan udforske og udnytte data på en måde, der giver effektiv persondatabeskyttelse og er dataetisk begrundet. Du arbejder med metoder og redskaber til at omsætte dataetiske principper til koncepter og håndfaste krav. 

Du bliver endvidere introduceret til dataetiske principper, og du får mulighed for at teste din organisations dataetiske modenhed.

Du arbejder med din egen organisation som case og identificerer områder, hvor indlejring af dataetik kan bidrage til udvikling af nye arbejdsmetoder.

Dagen giver dig:

  • Metoder til at indlejre dataetik i planlægning og udførelse af programmer/projekter.
  • Redskaber til at omsætte dataetik til koncepter og krav.
  • Træning i at vurdere, om dataetik er forretningsmæssigt relevant.
  • Viden om sammenhængen mellem persondatabeskyttelse og dataetik.

I samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser.

Underviser

Birgitte Kofod Olsen

Birgitte er cand.jur. og ph.d. i persondatabeskyttelse og ny teknologi. Hun har arbejdet med persondatabeskyttelse i 25 år som både forsker, underviser og rådgiver. Birgitte har skrevet bøger, artikler og blogs om emnet, og hun deltager i den offentlige debat om betydningen af digitalisering og ny teknologi for vores ret til privatliv og databeskyttelse. Hun er medstifter af tænkehandletanken DataEthics, og hun har været med til at udvikle dens dataetiske principper.

Sigrid Floor Toft

Sigrid er cand. jur., LL.M og hun arbejder med digitaliseringsdagsordenen i forsikrings- og pensionsbranchen. Hun har mange års erfaring med at arbejde med databeskyttelse fra forskellige organisationer, og hun har været med til at udvikle forsikrings- og pensionsbranchens dataetiske principper.

Henvendt til

Advokater, fuldmægtige, jurister, udviklere eller program-/projektledere med interesse for bæredygtige dataløsninger. Du får mest ud af kurset, hvis du kender de grundlæggende regler for persondatabeskyttelse.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

22. okt. kl. 10:00 - 17:00

 

Pris: kr. 4.800,00

Medlemspris: kr. 4.200,00

Priser er ekskl. moms

 

CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

7 kursuslektionerBirgitte Kofod Olsen
Partner og medejer af Carve Consulting
Sigrid Floor Toft
Cand. jur., LL.M
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies