Velkommen   (0 lektioner)

Kursusbeskrivelse

Lektioner i kurv0
del del del Gem i din kalender 2021-02-11 09:30:00 2021-02-11 16:30:00 Europe/Copenhagen Hvilken type chef er du? (ej tilmeldt) Hvilken type chef er du?, Tilmeld på: https://www.danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductID=12812&Loginbox=true Danske Advokater Valencia - Vesterbrogade 32, 1620 København V Udskriv

Hvilken type chef er du?

- og hvordan påvirker det dine ansatte?

Vil du vide mere om din egen leder- og advokatstil og den måde du påvirker dine relationer på? På dette kursus benytter vi adfærdsmodellen Enneagrammet til at blive klogere på disse ting.


11. februar 2021
7 kursuslektioner

Kursusbeskrivelse

 

 

Bliv bedre til at drive personligt lederskab som advokat

På denne kursusdag introducerer jurist og forandringsvejleder Anders Bjørk deltagerne for en adfærdsmodel - Enneagrammet, der skaber klarhed omkring deltagernes egne værdier og overbevisninger. Dermed får deltagerne skabt en bedre forståelse for de bagvedliggende motiver, de har individuelt og som skaber vores tanker, vaner, kommunikation og adfærd, og som har afgørende betydning for vores personlige lederskab som advokat. På dagen kaster vi lys på dine styrker, men også på hvad du skal være særligt opmærksom på overfor klienter og kollegaer i dit virke som advokat. Vi kommer blandt andet til at tale om dine kommunikationsstile – noget der har stor betydning for din personlige gennemslagskraft, tilstedeværelse og fremtræden. 

Du skal deltage på denne dag, hvis du vil vide mere om:

  • Personlig motivationspsykologi
  • Din egen leder- og advokatstil
  • Din måde at påvirke dine relationer på, herunder klienter, kolleger og interessenter
  • Samt hvordan du kan blive bedre til at skabe resultater sammen med andre mennesker 


Forud for kursusdagen skal hver deltager tage en Enneagramtest, der bliver tilsendt som link.

Hver deltager får som en del af kurset en 23 siders personlig rapport, som de også kan bruge efter kurset.

Underviser

Anders Bjørk

Anders Bjørk - foredragsholder, underviser og forandringsvejleder. De seneste år har Anders haft sit fokus på leder- og medarbejderudvikling i private og offentlige virksomheder. Anders afholder ca. 180 foredrag og undervisningsdage om året fordelt over hele landet inden for bl.a. personligt lederskab, gennemslagskraft og samarbejde. Anders er uddannet jurist og har arbejdet med politikudvikling i Økonomi– og Erhvervsministeriet, hvor han bl.a. udarbejdede selskabs- konkurrencelove og materiale til ministerrådsmøder i Bruxelles. Han har også været et smut forbi Europa-Parlamentet, hvor han arbejdede i regi af Udvalget For Det Indre Marked. Anders foretog et karriereskift og blev siden forretningsudvikler i en medievirksomhed, og vandt flere priser som bedste sælger.

Henvendt til

Advokater, advokatfuldmægtige og ansatte i advokatvirksomheder, men andre med interesse for emnet er også meget velkomne.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

11. feb. kl. 09:30 - 16:30

 

Pris: kr. 4.850,00

Medlemspris: kr. 3.900,00

Priser er ekskl. moms

 

Danske Advokater Valencia
Vesterbrogade 32
1620 København V

7 kursuslektionerDet var et fantastisk interessant kursus, som har åbnet mine øjne mere for udfordringer og muligheder i at samarbejde med andre, der ikke oplever verden helt som mig og motiveres forskelligt.

Advokat Finn Lynge Jepsen, Elmann Advokatpartnerselskab
Anders Bjørk
Christina Stage
Christina Stage
Koordinator
T: +45 33 43 70 00
E: cst@danskeadvokater.dk

Kontakt

Kurser i insolvens, inkasso, IT, immateriel- og konkurrenceret og udbud. Ansvar for Danske Insolvensadvokater, Danske INKASSOadvokater og Danske IT-advokater. Desuden ansvarlig for markedsføringen af kurser og uddannelser.

Kontakt Christina Stage på tlf.

33 43 70 00

Kursus Danske Advokater
Kursus | T: +45 33 43 70 00 | E: kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

Kontakt Kursus Danske Advokater på tlf.

33 43 70 00

Ret cookies